Nina Badrić nastupala je u Beogradu, a boravak u susjedstvu iskoristila je i za druženje s dragim ljudima. Naša pjevačica tako se s prijateljicama provozala tramvajem, a za provod u gradu, Nina je izabrala mini haljinu koja lijepoj glazbenici odlično pristaje.

Galerija Haljine-tunike koje izgledaju odlično i uz traperice - 3 Haljine-tunike koje izgledaju odlično i uz traperice - 2 Haljine-tunike koje izgledaju odlično i uz traperice - 4 +6 Mango, 299,90 kn  

Na svom Instagramu Nina Badrić objavila je nekoliko fotografija iz Beograda, između ostalog i fotografije nastale u tramvaju te na stajalištu. Za šetnju i vožnju gradom Nina je odjenula mini haljinu dugih rukava sivo-smeđe nijanse sa srebrnim dezenom nalik vezu.

Slatka haljinica lepršavog kroja lako se može nositi i kao tunika te je možemo zamisliti u kombinaciji s trapericama skinny ili trapez kroja – odličan izbor za hladnije dane.

Asimetrične haljine iz trgovina 2019. - 1 Nina Badrić: Lažna minica koja vizualno produžuje noge

Nina Badrić Nina Badrić: Mini haljina za najvažniji crveni ćilim u Sarajevu

Nina ju je nosila na gole nogu uz bež sandale na visoku potpeticu, a pjevačica je svoj stajling nadopunila sa smeđom torbicom, velikim sunčanim naočalama, a istaknuo se i ženstveni lak za nokte u žarko crvenoj boji.

Inspirirani stilom Nine Badrić, u trgovinama smo potražili modele mini haljina i tunika koji će odlično izgledati i uz traperice, a izbor pogledajte u fotogaleriji na početku teksta. Za dodatnu modnu inspiraciju ne propustite pogledati i 15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan:

15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 4 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 1 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 11 +12 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju