Bijela boja savršeno je rješenje za ljetne modne igre – bez obzira birate li samo odjevni komad u ovoj boji, modni dodatak ili cijelu kombinaciju.

Galerija Nina Badrić +0 Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa

Bijela boja odbija sunčeve zraka i tako olakšava boravak na jakom suncu, sjajno izgleda u dnevnim ili večernjim prilikama, a pogotovo kada se je nosi osoba preplanule puti.

I Nina Badrić voli nositi bijelo. Na svojem Instagramu podijelila je fotografiju jednostavne, ali vrlo elegantne kombinaciju kojom je dominirala uprava bijela haljina.

Hrvatska pjevačica odabrala je satensku mini haljinu s dugim rukavima koja je razotkrila njezinu ženstvenu siluetu, ali i preplanule noge.

Haljinu je sparila s omiljenim ljetnim sandalama ravnih potplata i sa zlatnim remenčićima iz Asosa te uz smeđu kožnatu torbicu-narukvicu Nile francuskog brenda Chloe.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Sandale od 149 kuna koje izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Nina Badrić obožava haljine u bijeloj boji – i nosi ih tijekom cijele godine. Bijelu haljinu često nosi na nastupima, a nedavno ju je odabrala i za proslavu svojeg 50. rođendana. Tada je nosila mini vjenčanicu brenda Mihano Momosa iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić.

Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju