Čizme visokih sara popularan su odabir brojnih dama u hladnijem dijelu godine. Nosi se sve od modela ravnih potplata do čizama s vrtoglavo visokom potpeticom.

Galerija Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima CCC čizme, 179,16 kn H&M čizme, 971 kn +2 YSL čizme, 11.256 kn

Najpopularnije su čizme u crnoj boji jer je riječ o fleksibilnom komadu obuće koji se može kombinirati na različite načine – za dnevne i večernje prilike.

I Nina Badrić ljubiteljica je takvih čizama. Hrvatska pjevačica na svojem je Instagramu nedavno podijelila urbano modno izdanje iz Rima koje je bilo zaokruženo upravo parom crnih čizama.

Odabrala je lakirane čizme do ispod koljena s visokom iglenom potpeticom koje vizualno produljuju noge i cijelu figuru.

Nina ih je sparila s crnih hlačama i majicom, a najdominantniji komad bio je prošiveni kaput u jarko narančastoj boji koji je nosila prebačenog preko ramena.

Torba godine? Nina Badrić nosi model kojem ni Angelina Jolie nije odoljela Sydney Sweeney Rochelle Humes Angelina Jolie +5 Angelina Jolie

Nina Badrić: Haljina iz Zare kojoj su dovoljne ravne sandale za wow izdanje Nina Badrić Asimetrična svilena haljina iz Zare - 2 Asimetrična svilena haljina iz Zare - 1 +1 Asimetrična svilena haljina iz Zare - 3

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela visokih crnih čizama s iglenom potpeticom po uzoru na Ninu Badrić.

H&M čizme, 971 kn H&M čizme, 971 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju