Legendarni kapetan Vatrenih Darijo Srna, čovjek koji je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odigrao 134 utakmice, dobio je svoju autobiografiju.

Galerija Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Životna priča bivšeg nogometaša pod naslovom "Zašto te zovu Srna", ispričana u suradnji s Milanom Vlaović, predstavljena je u nedjelju u Zagrebu, a Srni su podršku došle pružiti i brojne osobe iz javnog života.

Među njima je bila i pjevačica Nina Badrić, koja je poštovanje prema velikom nogometašu izrazila i na svojem profilu na Instagramu.

Izuzetan sportaš, legendarni kapetan i iznad svega sjajan čovjek. Autobiografija koja se čita u jednom dahu, napisala je Nina, koja je sa svojim pratiteljima podijelila i nekoliko fotografija sa zagrebačke promocije na kojima joj društvo pravi Darijo Srna, ali i nogometaševa supruga Mirela Forić.

Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena (Foto: John Pavlish)

Za ovu prigodu Nina je velikim dijelom reprizirala izdanje u kojem je nedavno uživala u čarobnoj Toskani. Učinila je to s razlogom jer crna kaput-haljina pjevačici stoji kao salivena, pa su joj već i nakon prošle objave njezini pratitelji poručili da nikad bolje nije izgledala.

Uz strukirani kaput Nina je nosila crnu beretku, koja uz njezinu bob frizuru izgleda savršeno.

Ovaj put kaput je uparila s crnim gustim čarapama, a efektan dodatak koji je razbio crnu kombinaciju bile su zelene štikle s upečatljivim detaljem na prednjem dijelu. U ruci je nosila crnu veliku torbu.

Obje kombinacije su sjajne, ali više mi se sviđa...

glasova:

Predivna Nina, uvijek sa stilom, samo je jedan od komplimenata ispod objave.

Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: John Pavlish)

Pjevačica je na promociju stigla sa sestrom Sunčicom Badrić, koja je izgledala odlično u crvenom odijelu, koje je uparila s crnim topom i crnim štiklama s otvorenim prstima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju