Nina Badrić uputila se na more, točnije u Skradin, a pjevačica je na svojem Instagramu objavila tri fotografije s putovanja. U ženskom društvu zastala je na odmaralištu te se fotografirala u dobrom raspoloženju i ležernoj odjevnoj kombinaciji.

Za put na more Nina Badrić odabrala je maksimalnu udobnost te je odjenula obične tamnoplave tajice i bijele sportske sokne ukrašene šarenom glavom lava koje je navukla preko tajica kako bi više došle do izražaja.

U Nininu outfitu posebno su se istaknule žuto-zelene tenisice brenda Adidas iz linije Astir. Dizajn tog efektnog modela ukrašenog "mrljama" koje nalikuju na razlivenu boju inspiriran je siluetom tenisica za trčanje iz 2000-ih godina, a sada je nadograđen kontrastnom grafikom kapanja na gornjem dijelu i velikim ušicima.

Nina Badrić nosi žuto-zelene tenisice brenda Adidas iz kolekcije Astir Nina Badrić nosi žuto-zelene tenisice brenda Adidas iz kolekcije Astir (Foto: www.adidas.com)

Kombinaciju za putovanje u Skradin pjevačica je upotpunila bijelom majicom s tamnoplavim prugama i dugačkom debljom jaknom s kapuljačom. Od hladnoće se dodatno zaštitila šiltericom brenda New Era s logom New York Yankeesa.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Nina Badrić: Čizme s visokom potpeticom u kojoj žene izgledaju mrak Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima CCC čizme, 179,16 kn H&M čizme, 971 kn +2 YSL čizme, 11.256 kn

O svom poslu, napisala je Nina Badrić uz fotografije koje je na Instagramu podijelila sa svojim obožavateljima i pratiteljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju