Pjevačica Nina Barić na Valentinovo je nastupila u beogradskoj MTS Dvorani. Rasprodani koncert otvorila je pjesmom "Dani i godine", a publika ju je ispratila ovacijama.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023. Nina Badrić u crvenom odijelu +4 Nina Badrić u crvenom odijelu

Koncert "U ime ljubavi" na Dan zaljubljenih bio je savršena prilika za crveno odijelo modnog brenda "Mihano Momosa" u kojem je Nina izašla na pozornicu.

Gornji dio odijela čini strukirani sako s reverima koji se blago širi u donjem dijelu, a ono što ga čini posebno upečatljivim su dva kristalna ukrasa većih dimenzija na prednjem dijelu.

Kada su u pitanju hlače, radi se o užem modelu koji ima proreze na prednjoj strani nogavica.

Pjevačica je nosila štikle sa svjetlucavim detaljima Pjevačica je nosila štikle sa svjetlucavim detaljima (Foto: Marija Mladjen/ATAImages)

Modeli poput ovog popularni su već nekoliko sezona, a u Nininu slučaju te hlače bile su pun pogodak jer su zahvaljujući prorezima do izražaja došle njezine ružičaste štikle ukrašene svjetlucavim, srebrnim detaljima.

Torba godine? Nina Badrić nosi model kojem ni Angelina Jolie nije odoljela Sydney Sweeney Rochelle Humes Angelina Jolie +5 Angelina Jolie

Radi se štiklama s otvorenom petom modne kuće Aquazzura. Model imena "Gatsby" je kao stvoren za zabave, najviše zahvaljujući kristalnim detaljima.

Štikle modne kuće Aquazzura Štikle modne kuće Aquazzura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nina je kosu oblikovala u valove, a wow-izdanje upotpunila je efektnim komadima nakita.

Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023. Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023. (Foto: Marija Mladjen/ATAImages)

Dan nakon koncerta pjevačica se oglasila na Instagramu.

Vi i ja... Hvala za svaki tren sinoć, svaki ton, svaku emociju, a iznad svega hvala za ovu ljubav koja traje, napisala je ispod fotografije s nastupa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju