Nina Badrić i Petar Grašo zatvorili su treću večer Melodija Jadrana u Splitu sa zajedničkom pjesmom "Nemoj". To je njihov prvi zajednički duet, a Nina i Grašo izveli su ga na završnoj večeri poznatog festivala, na kojoj su predstavljene nove skladbe poznatih izvođača, od kojih će jedna postati Hit ljeta 2023. godine.

Galerija Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Dugoočekivani duet Nine Badrić i Petra Graše zatvorio je još jedno izdanje Melodija Jadrana održano u Splitu. Za premijerno izvođenje pjesme "Nemoj" Nina je odabrala eteričnu kreaciju brenda Taller Marmo u nježnoj nijansi ružičaste boje.

Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 4 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana (Foto: Vojko Basic/Cropix)  

Dugačka haljina izrađena od svile sastoji se od dva sloja te preko slip haljine s tankim naramenicama ide prozirni dodatak u stilu lepršavog kaftana. Kreaciju posebnom čini i metalna zlatna ogrlica s velikim ringovima na koju je pričvršćen kaftan.

Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 8 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Ženstvenu haljinu stvorenu za tople ljetne večeri Nina je spojila sa sandalama s visokom tankom potpeticom, modelom štikli koji u najtoplijem godišnjem dobu nema konkurenciju.

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju