Nina Badrić bila je gošća na koncertu Zagrebačke filharmonije održanom na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Za tu prigodu glazbena diva izabrala je haljinu brenda eNVy room čiji uzorak vrlo laska ženskoj figuri

Pjevačica Nina Badrić za svoje nastupe voli birati ženstvene, ali istovremeno i udobne kreacije u kojima se osjeća dobro. Tako je i za gostovanje na koncertu Zagrebačke filharmonije koja je izvodila filmsku glazbu odjenula haljinu s potpisom domaćeg modnog brenda eNVy room koja itekako laska ženskoj figuri.

Nina Badrić bila je gošća na koncertu Zagrebačke filharmonije održanom na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Za tu prigodu izabrala je haljinu brenda eNVy room čiji uzorak vrlo laska ženskoj figuri

Uzorak crno-bijele haljine složen je vrlo pametno pa je tako gornji dio haljine napravljen s vodoravnim prugama, dok su na donjem dijelu pruge okomite. Na taj način dio tijela od struka nagore naglašeniji je, dok je dio od struka nadolje vizualno stanjen.

Za svoj izgled 44-godišnja pjevačica dobila je najljepše komplimente fanova koji su na Instagramu komentirali kako ima divnu figuru i kako kreacija laska njenoj građi.

U foto galeriji pogledajte i druga izdanja Nine Badrić koja ističu njezinu putenu figuru.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju