Nije tajna da cijela regija obožava Ninu Badrić, a potvrđeno je to i u Nišu. Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda održala je koncert na Ljetnoj pozornici u Nišu i pritom oduševila brojne obožavatelje.

Galerija Nina Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu 2021. Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 1 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 2 +3 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 3

Oni najmlađi u jednom trenutku pohrlili su na pozornicu i bacili joj se u zagrljaj.

Nina Badrić Nina Badrić (Foto: Radule Perisic/ATAImages/Pixsell)

Nina je i 2021. godine također nastupila u predivnom ambijentu Niške tvrđave, odjevena u efektno šljokičasto odijelo.

Nina Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu 2021. Nina Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu 2021. (Foto: Dimitrije Nikolic/ATAImages/Pixsell)

Ovaj put odlučila se za drugo lice glamura, ono klasično i pomalo neutralno, ali jednako lijepo. Naime, odjenula je dugu večernju haljinu u crnoj boji s prozirnim detaljima i otvorenim leđima.

Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 3 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 3 (Foto: Radule Perisic/ATAImages/Pixsell)

Crna haljina odavno je simbol glamura, nezaobilazan gost na crvenim tepisima diljem svijeta i nepobjediva je u važnim i svečanim prigodama.

Zasluženo nosi titulu modnog klasika jer se, bez obzira na sve trendove koji dolaze i odlaze, crna haljina iz desetljeća u desetljeće nameće kao nepogrešiv modni odabir.

Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 2 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 2 (Foto: Radule Perisic/ATAImages/Pixsell)

Nina ju je uparila s jednim modnim dodatkom koji pak priziva sjećanje na Zlatno doba Hollywooda. Haljina je nadopunjena dugačkim crnim rukavicama zbog kojih je naša glazbena diva izgledala poput - filmske dive.

Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 1 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 1 (Foto: Radule Perisic/ATAImages/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju