Nina Badrić bila je gošća na prvoj večeri modne manifestacije Bipa Fashion.hr gdje je pratila reviju Roberta Severa koji je predstavio svoju kolekciju za proljeće

Na prvoj večeri tjedna mode Bipa Fashion.hr novu kolekciju predstavio je Robert Sever. Kolekcija odiše prepoznatljivim Severovim chic potpisom koji je uvijek trendi, na rubu seksipila, ženstvenosti te s dozom individualnosti koja daje poseban pečat kolekciji pod imenom Julija.

'Nina Badrić bila je gošća na prvoj večeri modne manifestacije Bipa Fashion.hr gdje je pratila reviju Roberta Severa koji je predstavio svoju kolekciju za proljeće'

Što je Robert Sever novoga pripremio došla je pogledati i pjevačica Nina Badrić koja je za tu prigodu i odjenula Severovu haljinu koja se zove Sofija. Samo jedan pogled na dugu haljinu koja se veže u struku dovoljan je da se shvati da je kreacijama kojom dominira plava boja s velikim cvjetovima izuzetno udobna te nosiva u brojnim prigodama pa tako može biti i odličan izbor ako ste gošća na proljetnom vjenčanju.
Haljinu izraženog dekoltea i širega kroja Nina je kombinirala uz zlatne štikle na platformu i smeđu torbicu.

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto, u kojoj je Sever predstavio 60 odjevnih kombinacija, ostavlja dojam neopterećenosti i ležernosti. Dizajner u svom već prepoznatljivom stilu kreira za žene koje vole izgledati lijepo, dotjerano i osjećati se nesputano. Sveobuhvatna kolekcija donosi cijeli niz komada koji će obilježiti ovo proljeće, a posebno su se istaknule dugačke lepršave haljine cvjetnog uzorka i jarkih boja.

Uz nezaobilazne haljine svih dužina, tu su suknje, košulje, bluze, hlače, proljetne parke te omiljeni komadi od trapera. Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se pojavio u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Za potpuni dojam ženstvenosti i šarma, Sever i ove sezone koristi volane, mašne i zanimljive krojeve kojima postiže opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Dašak glamura kolekciji daju modni dodaci, prepoznatljive RS krune i torbice, koje savršeno upotpunjuju svaki look.

Robert Sever u svojoj novoj kolekciji ima za svaku ženu ponešto, bilo da njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil. Izrazito nosiva modna priča nastavak je prepoznatljivog vizualnog izričaja dizajnera, koji i dalje vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju