Sezona koncerata u punom je jeku što itekako veseli glazbenike koji u posljednje dvije pandemijske godine gotovo da nisu imali nastupa. Tako je i Nina Badrić otputovala u Šibenik kako bi održala koncert na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila.

Galerija Zara, 349,90 kn Kombinezon brenda Zara Kombinezon brenda Zara +0 Nina Badrić

Jedna od najljepših koncertnih lokacija u našoj zemlji nalazi se na kamenoj uzvisini 70 metara iznad mora i za svakog glazbenika pravi je užitak nastupati u takvom okruženju.

Pravac za Šibenik, napisala je Nina na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografiju koju je objavila nekoliko sati prije koncerta.

Odmah je dobila mnogo komplimenata na račun svoje odjevne kombinacije u kojoj se najviše istaknuo živopisni kombinezon.

U pitanju je model komercijalnog modnog brenda Zara s masivnim cvjetnim uzorkom. Fluidni kombinezon širokih nogavica ima asimetrični izrez, a na jednom ramenu ukrašen je predimenzioniranom mašnom. Patentni zatvarač koji se brine da kombinezon ostane na svom mjestu mudro je skriven u šavu na bočnoj strani i neprimjetan je.

S obzirom na to da je sam po sebi vrlo efektan i ne treba mu mnogo dodataka, kombinezon je Nina mudro nadopunila neutralnim špagericama s platformom i velikim cekerom.

Zara, 349,90 kn Zara, 349,90 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju