Nina Badrić snima spot za pjesmu naziva "Pamtim", a na Instagramu je podijelila fotografiju sa seta i izborom odjeće oduševila svoje pratitelje.

U satiniranoj mini haljini boje fuksije s jednom tankom naramenicom od štrasa i satenskim ružičastim štiklama pjevačica jednostavno oduzima dah, pa nisu izostale ni pohvale ispod objavljene fotografije.

"Kako si lijepa Nina", "wow" i "najljepša" samo su neki od komentara, a mnoge je zanimalo otkud je haljina. Nina je odlučila razriješiti misterij.

Na zahtjev publike (svih vas) koji ste mi danas poslali poruke od kuda je haljina i koliko košta. Haljina je kupljena u Zari, košta 200 kuna, a čarape su čitavih 50 kuna, napisala je pjevačica, a njezini pratitelji složili su se da joj stoji sve, bez obzira na cijenu.

Inače, haljina koju je Nina odabrala za snimanje spota dio je Zarine party kolekcije. Radi se o mini haljini s ravnim izrezom i tankim naramenicama s apliciranim štrasom u boji fuksije. Haljina s bočnim nabiranjem na struku prodaje se po cijeni od 229, 90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju