"Danas mi je rođendan i ništa mi neće ovi dan pokvarit vap šuari vari. Haljinu imam vidimo se na Peristilu", napisala je na Instagramu uoči nedjeljnog koncerta u Splitu pjevačica Nina Badrić.

Pjevačica koja za nastupe često bira ženstvene, upečatljive kreacije, za splitsku će publiku odjenuti raskošnu haljinu hrvatskog brenda eNVy room.

Radi se o bijelo-žutoj haljini sirena kroja čiji je donji dio ukrašen valovima od tila. Na gornjem se pak dijelu ističu duboki dekolte i naglašena ramena. Haljina rađena po mjeri, pjevačici pristaje kao salivena i prati liniju njezinog tijela.

Slika nije dostupna "Hrvatska Monica Bellucci": Senzualna haljina Nine Badrić stvorena za dive

Ipak, kreacija dostojna crvenog tepiha uspjela je pasti u drugi plan zbog pjevačicinog rođendana. Danas puni 49. godina pa se ispod objave na Inastagramu, razumljivo, nižu čestitke i dobre želje. Naravno, nisu izostali ni komplimenti na račun izgleda. Prekrasna ženo, samo je jedan od njih.

Inače, Nina za svoje nastupe često bira glamurozne kreacije koje redovito privlače pozornost javnosti, a zahvaljujući kojima pjevačicu njezini sljedbenici na društvenim mrežama obasipaju lijepim riječima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju