"Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS pa mu udijelim par savjeta", napisala je u opisu fotografije objavljene na Instagramu pjevačica Nina Badrić.

Nini društvo na fotografiji pravi glumac Mark Harmon koji u seriji NCIS igra Leroya Jethra Gibbsa.

Na fotografijama uslikanima u talijanskom gradu Ostuni pjevačica pozira u kombinaciji koja spaja na prvu pomisao nespojive komade.

Gornji dio Ninine kombinacije čini duga haljina prekrivena šljokicama, iznad koje pjevačica nosi kožnatu jaknu.

Nina Badrić Nina Badrić (Foto: Instagram@badrich)

Donji dio kombinacije čine višebojne tenisice Seeulater brenda Adidas koje su dio kolekcije nastale u suradnji sa Stellom McCartney. Brend na svojoj stranici navodi da se radi o izdržljivim i vodoodbojnim tenisicama za planinarenje koje su izrađene od veganskih i recikliranih materijala.

Pjevačica je tenisice nosila u kombinaciji s crnim čarapama, a izdanje je upotpunila kultnom torbom modne kuće Dior. Preko ramena je nosila model Lady u plavoj boji.

Nina Badrić: Blejzer s Asosa koji zbog jednog detalja naročito privlači poglede Nina Badrić Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou +1 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou (Asos, snižena cijena 62,52 eura; cijena prije sniženja 113,66 eura)

10 izdanja slavnih Hrvatica koja su ovo ljeto privukla najviše pozornosti naših čitateljica Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Šljokice su bile tema jedne od epizoda našeg videoserijala Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića kako ih nositi pogledajte u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju