Nina Badrić i dalje uživa na Hvaru, a dio sretnih, kao i modno zanimljivih trenutaka dijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Galerija Nina Badrić Asimetrična svilena haljina iz Zare - 2 Asimetrična svilena haljina iz Zare - 1 +1 Asimetrična svilena haljina iz Zare

Jelsa ima bogat društven život, napisala je pjevačica ispod posljednje galerije fotografija koju je objavila na popularnoj društvenoj mreži.

Na fotografijama Nina nosi asimetričnu svilenu haljinu španjolskog brenda Zara u svijetlosmeđoj boji, koja je kao stvorena za ljetna druženja.

Haljina ima američki izrez i podesive tanke naramenice koje se križaju na leđima, a na njezine rubove aplicirana je meka čipka u kontrastnoj boji. Haljina se prodaje po cijeni od 999,90 kuna.

Nina je haljinu uparila s visećim naušnicama, zlatnim lančićima i omiljenim četvrtastim sandalama s Asosa u zlatnoj boji. Radi se o atraktivnim sandalama ravnih potplata sa zlatnim remenčićima koje pjevačica već dugo ima u ormaru i obožava ih kombinirati uz razne komade iz ljetne garderobe, posebno uz haljine.

Ova posljednja kombinacija koja je uključivala sandale oduševila je njezine pratitelje.

"Predivna", "Božanstvena! U svakom izdanju", "Kako mi se sviđa haljina, ukrast ću ti je" i "JLo gdje je Ben" samo su neki od komentara.

Asimetrična svilena haljina iz Zare - 2 Asimetrična svilena haljina s čipkom iz Zare prodaje se za 999,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Asimetrična svilena haljina iz Zare - 3 Asimetrična svilena haljina iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju