Na Dan žena Nina Badrić održala je veliki koncert u splitskoj Spaladium areni. Pjevačica je nastupila u raskošnoj kreaciji s potpisom Juraja Zigmana.

Galerija Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana - 2 Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana - 3 Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana - 5 +2 Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana

Kao i svjetske zvijezde Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, i Nina Badrić voli nositi kreacije riječkog dizajnera sa svjetskom karijerom Juraja Zigmana. Za veliki koncertni spektakl u Splitu, Nina je izabrala Zigmanovu korzet-haljinu raskošnog kroja i gotičkog stila.

Nina Badrić Nina Badrić: Izdanje zbog kojeg su divu prozvali "hrvatskom Monicom Belluci"
Nina Badrić Nina Badrić: Kombinezon koji žensku figuru čini još privlačnijom

Voluminozna kreacija ima gornji dio krojen u obliku korzeta dok je donji dio sašiven od bogate količine tila. Naša pjevačka diva uz ovu veličanstvenu haljinu nosila je dugačke rukavice, a zanimljivo je da je ispod nosila i hlače što je zapravo i razumljivo jer je haljina odnaprijed u donjem dijelu potpuno rastvorena.


Efektan outfit za svoj veliki koncert u Spaladium areni Nina Badić upotpunila je s crnim sandalama s platformom.

 

Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana - 1 Nina Badrić u atraktivnoj korzet-haljini Juraja Zigmana (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju