Uz domaće dizajnere s kojima već godinama ostvaruje suradnju i njihove kreacije bira za scenske nastupe, pjevačica Nina Badrić veliki dio svog ormara ostavlja rezerviranim za komade odjeće s potpisom omiljenih svjetskih kreatora

Haljina koja je nedavno ušetala u ormar Nine Badrić nosi francuski potpis kuće YSL i dio je prošlogodišnje proljetne kolekcije poznate modne kuće. Napravljena od svile s isprintanim mnoštvom razbacanih crnih srca, haljinica je u kratkom roku stekla brojne obožavateljice.

Šarmantan komad, kojeg je puna cijena prije sniženja iznosila 13.220 kuna, Nina je premijerno prošetala u Beogradu prilikom predstavljanja nove pjesme 'Lozinka za raj' kombinirajući je uz crne hulahopke i klasične salonke špic vrha. Osobni pečat jednostavnom kroju, obožavateljica dizajnerske odjeće, dala je crnom trakicom vezanom u mašnu naglasivši struk.

Koja dama bolje nosi YSL haljinu?

glasova:



Faktor 'već viđenog' s ovako upečatljivim komadom teško je izbjeći posebice kada je u pitanju potpis renomirane modne kuće, pa je tako identična haljina svoju svjetsku premijeru imala u srpnju prošle godine. Prošetala ju je glumica Cameron Diaz prilikom promocije filma 'Osveta u visokim petama' uz Prada sandale i gole noge.
 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju