Filmski festival u Veneciji jedan je od najvećih i najprestižnijih filmskih festivala na svijetu, a već prvim pogledom na modne kombinacije poznatih osoba možemo zaključiti da je ovaj događaj čisti glamur.

Galerija Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji +5 Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji

Ženstvene haljine, besprijekorni make-up, savršeno stilizirane frizure i detalji koji privlače pažnju i ove su godine, po 80. put, odredili o čemu će se pričati ovih dana.

Među poznatim ženama pažnju je posebno privlačila predivna talijanska influencerica Nina Rima, koja je stigla na premijeru psihološkog akcijskog trilera The Killer.

Nina je pravi primjer da ženstvenost dolazi u svim oblicima, a njezin je glavni životni moto svaki strah pretvoriti u snagu.

Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Na crvenom tepihu je zasjala u predivnoj crnoj haljini s decentnim šljokicama koje prekrivaju cijelu površinu. Gornji dio sastoji se od efektnog korzeta, a donji dio je posebno zavodljiv zbog proreza koji seže sve do prepone.

Kombinaicju je zaokružila jednostavnim sandalama u bijeloj boji koje su dodatno naglasile njezinu modnu kombinaciju, ali i poruku koju je htjela prenijeti. 

Nina je, naime, 2017. ostala bez noge, u strašnoj prometnoj nesreći koju je doživjela sa svojim partnerom na skuteru.

Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Nakon što je preživjela tragediju, odlučila je svoj glas širiti dalje. Već nekoliko godina na društvenim mrežama dijeli detalje iz svoga života, prvenstveno kako bi ljudima u takvoj i sličnim situacijama pokazala da život nikako ne mora stati ako izgubite nogu.

Također, jedan od glavnih ciljeva je istaknuti kako je ona svejedno lijepa, samopouzdana i ženstvena, bez obzira na to što nosi protezu.

Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom Festvalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Baš zbog toga je odabrala haljinu koja ima prorez na strani gdje se nalazi njezina proteza i samopouzdano nam pokazala da zavodljivost i šarm dolaze iznutra.

Nina Rima na Filmskom festvalu u Veneciji Nina Rima na Filmskom festvalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju