Nije lako biti dijete slavne osobe, a pogotovo ako je riječ o supermodelu koji izgleda sjajno i u sedmom desetljeću života. Na svojoj koži to je osjetila i 18 godina stara Sailor Brinkley Cook koja se odlučila razračunati s hejterima i trolovima na društvenim mrežama


'Oprosti, ali ne izgledaš nimalo poput tvoje mama, u najbolju ruku si prosječna' samo je jedan od negativnih komentara s kojima se Sailor Brinkley Cook susreće cijeli svoj život. Kći slavnog američkog supermodela Christie Brinkley odlučila je odgovoriti svim trolovima koji ju na sličan način vrijeđaju putem društvenih mreža.

Na Instagram profilu objavila je screenshot nekoliko negativnih komentara, te ga popratila svojim najiskrenijim mislima.

'Obično ne čitam komentare ispod bilo kakvih članaka o meni, a čak i kada pročitam ne uzimam ih k srcu. Ali sada mi je stvarno dosta. Kao prvo molila bih da me prestanete uspoređivati s mamom i sestrom. Vjerujem da je uspoređivanje pogubno, otrovno i nezdravo. Dok god sam sretna i zdrava, ne znam zašto bi bilo koga briga jesam li 'lijepa' poput nekog tko je u mojem krvnom srodstvu,' otkriva kći slavnog modela.

Sailor Brinkley Cook osvrće se i na sve one hejtere koji omalovažavaju njena akademska postignuća, te smatraju da je uspjela upisati Školu za dizajn i umjetnost Parson u New Yorku zahvaljujući roditeljskim vezama te novcu.

'Mučila sam se četiri godine kako bi upisala fakultet koji želim, i reći za mene da sam nasljednica koja ne radi ništa nije samo stereotipiziranje već je netočno i uvredljivo!'

Mlada umjetnica koja se i sama povremeno bavi manekenstvom svojim je statusom na Instagramu željela poručiti da ne voli kada se 18 godišnja djevojka uspoređuje s nekima tko ima uspješnu karijeru dugu pet desetljeća, ali i obeshrabruje u slijeđenju svojih snova.


'Ne razumijem ljude koji žele da se osjećam loše, i koji žele poručiti 18-godišnjakinji da ne slijedi svoje snove jer nikad neće biti dobra kao njena majka. Ja sam samo osoba koja pokušava otkriti što želi u životu i što me čini sretnom. Ostavite na miru.'

Na kraju dirljive poruke Sailor izražava nadu da će se svi njeni hejteri uspjeti odmaknuti od računala, ići gledati zalazak sunca, poljubiti nekoga koga vole i baviti se nekim pozitivnijim iskustvima.


'Prestanite s pokušajima da se osamnaestogodišnja djevojka stalno osjeća povrijeđenom i manje vrijednom. Umjesto toga zašto ne biste širili ljubav'

Status je u jednom danu prikupio oko 1.400 lajkova na Instagram profilu Sailor Brinkley Cook, ali i veliku pohvalu koja je stigla od njene mame zajedno s videom svoje mezimice.

'Bravo, Sailor! Kada se zauzmemo za sebe, zauzimamo se i za druge. Mislim da smo jedan post bliži ljubaznijem svijetu.'

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju