Mnoge žene nisu ljubiteljice cipela s visokom potpeticom, čak ni kada su u pitanju svečanije prigode u kojima ih najčešće i nosimo. Iako je većina uzvanica na krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille nosila klasične modele salonki s visokim potpeticama, neke su se odlučila za udobnije varijante cipela.

Galerija Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. Cipele s platformom u kojima je Joanna Lumley došla na krunidbu kralja Charlesa III. Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. +1 Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III.

Možda i previše udobne, barem kada je u pitanju odabir Joanne Lumley. Slavna britanska glumica i zvijezda kultne serije Absolutely Fabulous došla je na krunidbu u ležernim dnevnim cipelama s prugastom platformom i odmah izazvala reakcije korisnika društvenih mreža.

Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. (Foto: Afp)

I dok su se mnogi samo dobro našalili na račun bez sumnje udobnih cipela, tradicionalisti su joj zamjerili što u Westminstersku opatiju ipak nije došla u malo ljepšem modelu.

Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. Joanna Lumley na krunidbi kralja Charlesa III. (Foto: Profimedia)

Nisu ni za park, komentirala je jedna korisnica Instagrama. Istaknula je i primjer Emme Thompson, koja je također bila na krunidbi i odabrala salonke s niskom blok-potpeticom ukrašenom blještavim elementima, kao primjer cipele koja je istovremeno i udobna i primjerena prigodi.

Kraljica Rania Top ili flop? Izdanje kraljice Ranije za krunidbu podijelilo mišljenja

S druge strane, uzvanica u društvu Emme Thompson došla je na krunidbu u bijelim tenisicama pa u usporedbi s njom cipele Joanne Lumley i nisu najležerniji model na ovom svečanom događanju.

Jesu li cipele Joanne Lumley najveći modni gaf s krunidbe?

glasova:

Emma Thompson na krunidbi u salonkama (u društvu gošće koja je došla u tenisicama) Emma Thompson na krunidbi u salonkama (u društvu gošće koja je došla u tenisicama) (Foto: Profimedia)

Nije se proslavila cipelama, ali ni odjevnom kombinacijom. Tako ju je britanski Independent svrstao na svoju listu najgore odjevenih uzvanika na krunidbi.

Polagali smo veliku nadu u zvijezdu serije 'Absolutley Fabulous', ali zbog kragne u stilu Petra Pana i monokromatske tamnoplave haljine više je izgledala kao mornar nego kao gošća na krunidbi, zaključio je Independent.

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

Fantastičan komplet kraljice Letizije u sjeni stvarno impozantnog šešira Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na krunidbi +2 Kraljica Letizia s efektnim šeširom na krunidbi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju