Puderasti dezodorans za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neodoljivu mekoću kože

NIVEA predstavlja Powder Touch dezodorans za žene s dragocjenim prahom kaolina i senzualnim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice koji pruža iznimnu zaštitu od znojenja te kožu čini neodoljivo mekom i suhom. Njegova ultralagana mirisna formula daje osjećaj bezbrižnosti dok njeguje sva osjetila i ne ostavlja tragove na koži.

NIVEA Powder Touch dezodorans sadrži pouzdanu antiperspirant formulu s kaolinom, dragocjenim prirodnim, glinenim prahom poznatim po svojoj mekoći i kvaliteti upijanja. Kao važan sastojak NIVEA Powder touch dezodoransa kožu čini suhom, mekom i zaštićenom od neugodnih mirisa. NIVEA Powder Touch dezodorans oduševljava ugodnim, prozračnim i laganim mirisom koji kombinira osvježavajuće citrusne note bergamota i naranče s posebnim sastojcima, poput ruže i đurđice te stvara osjećaj svježine, čistoće i ugode. Ne sadrži alkohol niti boje.

Preporučena maloprodajna cijena sprej (150 ml): 24,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena roll-on (50 ml): 24,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena stick (40 ml): 24,00 kn


Kaolin - dragocjeni prirodni prah
"U potrazi za najboljim sastojcima za Nivea Powder Touch dezodorans uspoređivali smo kaolin s drugim vrstama prirodnih prahova. Zahvaljujući njegovoj strukturi, koja se sastoji od ugrađenih mikro slojeva i mekih veza, kaolin ima visoku sposobnost upijanja, kožu čini neodoljivo mekom te savršeno odgovara novom NIVEA Powder Touch dezodoransu." - objašnjava Björna Windisch, iz Beiersdorf odjela za istraživanje i razvoj.


Za više informacija o NIVEA proizvodima, posjetite www.nivea.hr
Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju