Suhi zrak i klimatizirani prostori, računalni ekrani i neuredni životni stil uništavaju ljepotu naše kože. Ona na ove podražaje reagira preranim starenjem, iritacijom, neuglednim na mrljama koži, nedostatkom sjaja i općenitom neravnotežom

Nova linija proizvoda za njegu kože NIVEA URBAN SKIN sastoji se od dnevne zaštitne kreme, noćne kreme i maske za dubinsko čišćenje pora, a osmišljena je kako bi optimalno zadovoljila sve potrebe kože izložene gradskom zraku.

Ona štiti, djeluje na negativne posljedice djelovanja okoliša i pomaže u regeneraciji kože. Proizvodi za njegu kože ove linije istovremeno djeluju kao zaštitni sloj i prirodni mehanizam zaštite kože: pomažu koži da se zaštiti i obrani od djelovanja štetnih utjecaja iz okoliša.

Ekstrakt zelenog čaja i hijaluronska kiselina kao optimalna prevencija starenja kože. 

URBAN SKIN proizvodi za njegu kože koriste snagu organski uzgojenog zelenog čaja i hijaluronske kiseline. Ovi sastojci, poznati po sposobnosti vezanja slobodnih radikala i kao visoko učinkoviti antioksidansi, na različite načine blagotvorno djeluju na kožu.

Formula njege kože s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom osigurava pouzdanu zaštitu od UVA zračenja

Uz njih, Licochalcon A - poseban, prirodan antioksidans - kožu štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog onečišćenjem iz okoliša. Ovaj vrijedni sastojak kožu “čuva” od stresa uzrokovanog zračenjem iz monitora naših kompjutera, a koži srodna pH-vrijednost održava njezinu fiziološku ravnotežu.

Dnevna krema URBAN SKIN osigurava intenzivnu hidrataciju kože do 48 sati. Formula njege kože s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom te zaštitnim faktorom 20 osigurava pouzdanu zaštitu od UVA zračenja i sprječava prerano starenje kože.

Testiranja su pokazala kako antioksidansi sadržani u noćnoj kremi za njegu lica URBAN SKIN DETOX, uključujući visokoučinkoviti bioflavonoid alfa-glukozil, rutin dobiven iz biljaka, osnažuju zaštitnu funkciju kože.

Nakon samo jednog tjedna redovitog korištenja koža je bolje zaštićena od slobodnih radikala iz okoliša.

Kožu štiti od čestica onečišćenja koje se prenose zrakom:
Dnevna krema URBAN SKIN DEFENCE 
Koža koja je svakodnevno izložena gradskom zraku treba posebni zaštitni sloj, osobito tijekom dana.

Minijaturne čestice prljavštine lako se talože na koži. URBAN SKIN DEFENCE dnevna krema kožu hidratizira do 48 sati. Licochalcone A, prirodni aktioksidans, pomaže zaštitnom sustavu kože i pomaže joj da se obrani od negativnog utjecaja iz okoliša.

Osvježavajuća i lagana formula s ekstraktom organskog zelenog čaja, hijaluronskom kiselinom, zaštitnim faktorom 20 i snažnom UVA zaštitom, sprječava prerano starenje kože.
 

Ojačava kožu dok vi spavate:
URBAN SKIN DETOX noćna krema
Noćna krema s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom pomaže u prirodnim procesima jer kožu opskrbljuje visoko učinkovitim antioksidansima i intenzivnom hidratacijom.

Nakon stresnog dana i večernjeg čišćenja, koži srodna pH vrijednost ovog proizvoda osigurava brzo postizanje pH ravnoteže kože. Koža se aktivno regenerira i crpi novu energiju dok spavate - za svjež i zdrav izgled kože.

Oslobađa kožu čestica prljavštine:
Maska za lice 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX 
Temeljito čišćenje lica je apsolutni prioritet u dnevnoj rutini njege jer gradski zrak sadrži minijaturne čestice prljavštine koje mogu biti i do dvadeset puta manje od promjera pore kože.

Testovi su pokazali kako je 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX maska s ekstraktom magnolije osobito učinkovita u borbi protiv ovih elemenata onečišćenja iz okoliša. U jednoj minuti, prirodna bijela glina, poznata i kao kaolin, djeluje kao magnet koji privlači ulje, sebum i prljavštinu, te trajno sprječava pojavu nečistoća na koži i omoguće joj da diše.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju