Budite dio akcije "Poruke djece odraslima" koju provode NIVEA i Savez društava Naša djeca Hrvatske

Zagreb, 16. listopada 2014. - Djeca se izražavaju na poseban i iskren način, unoseći pritom i velik dio sebe u svaku riječ, misao, postupak. Kako bi potaknula dječju kreativnost, ali i uključila odrasle u zabavnu obiteljsku igru, NIVEA i Savez društava Naša djeca Hrvatske u sklopu projekta ''Neka odrastanje bude dječja igra'' provode akciju prikupljanja dječjih poruka odraslima.

Od početka projekta prikupljeno je više od 250 originalnih i maštovitih dječjih poruka, od kojih se svakoga tjedna nagrađuje najbolja. U ovu zabavnu igru mogu se uključiti svi zainteresirani i zajedno sa svojim najmilijima na nivea.hr stranici upisivati poruke, stajališta i mišljenja o temama kao što su: obitelj, igra, ljubav, prijatelji, škola/vrtić, svijet, vrijeme, želim biti... i da imam čarobni štapić.

Akcija prikupljanja dječjih poruka traje do 4. studenog 2014. na stranici www.nivea.hr/Iskustvo/ext/hr-HR/2014_nasa_djeca, a najoriginalnije poruke bit će objavljene u jedinstvenom Zborniku ''Poruke djece odraslima'' koji će zasigurno biti predivna uspomena roditeljima i djeci.

Projektom "Neka odrastanje bude dječja igra" NIVEA je željela naglasiti koliko je igra važna za dječji razvoj te dati svoj doprinos u stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih diljem Hrvatske. Stoga je vrijednim donacijama podržala Savez društava Naša djeca Hrvatske i projekte Društava Naša djeca: "Kreativan kutak za 5+", DND Opatija, "Čitaj mi" - DND Zabok, "Geppettov kutak" - DND Prelog, "DND je naša obitelj" - DND Križ, "Mali kutak za igranje" - DND Našice.

Više o inicijativi "Poruke djece odraslima" i pravilima saznajte na www.nivea.hr/Iskustvo/ext/hr-HR/2014_nasa_djeca

Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju