Šesto izdanje humanitarne revije City Modus, održano je jučer u zagrebačkom hotelu Sheraton. Revija je održana u čast ženama oboljelima od raka dojke i lijepo je zaokružila ružičastu priču o važnosti brige o zdravlju i prevenciji ove teške bolesti.

Galerija Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 +0 Nives Celzijus u crvenoj haljini do poda na humanitarnoj reviji City Modus

Kao i svake godine, i ovoga je puta humanitarna revija City Modus spojila modu, ljepotu i glazbu.

U čast ženama oboljelim od raka dojke okupila su se brojna poznata lica pa smo na crvenom tepihu imali priliku vidjeti osobe iz svijeta glazbe, sporta, glume i novinarstva – ovoga puta u ulozi modela.

Među njima se posebno istaknula Nives Celzijus, koja se baš dobro snašla u ulozi modela.
Crvenim tepihom je prošetala u zanosnoj maksi haljini kojoj je pažnju ukrao duboki dekolte. Haljina je uska u struku i lagano se širi u predjelu nogu, što je najbolji kroj za naglašavanje figure pješčanog sata.

Duga crvena haljina bila je posebno upečatljiva zbog šljokica i otvorenih leđa. Nives za ovu priliku nije odabrala nikakve modne dodatke pa je ova elegantna haljina bila glavna zvijezda njezinog modnog odabira.

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus u crvenoj haljini do poda na humanitarnoj reviji City Modus (Foto: Pixsell)

Nives je za ovu prigodu odabrala i vrlo suptilnu frizuru. Kosu je opustila i stavila iza uha, a lagani, gotovo neprimjetni make-up je naglasio njezinu prirodnu ljepotu, ali i žensko samopouzdanje.

Da je Pepeljuga imala crvenu haljinu, sigurno ne bi trebala princa da je spasi, izreka je nepoznatog autora koja puno govori o simbolici ove snažne boje.

Poznato nam je kako svaka žena u ormaru trebati imati malu crnu haljinu. Ipak, crvena je boja ljubavi i snage pa bismo mogli preoblikovati ovu staru izreku i reći kako bi svaka žena u ormaru trebala imati barem jednu crvenu haljinu.

  Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus u crvenoj haljini do poda na humanitarnoj reviji City Modus (Foto: Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju