Šareni crteži koji podsjećaju na tetovaže prepoznatljiv su motiv modnog dizajnera Eda Hardyja. Jedna od njegovih najvećih obožavateljica je Madonna kojoj će se po svemu sudeći pridružiti i naši celebovi

U Hrvatsku je stigao još jedan brend koji na svojim tijelima ponosno nose mnogi celebrityji. Riječ je o Ed Hardyju by Christian Audigier u čijim se majicama između ostalih redovito pojavljuje i pop kraljica Madonna.

Gotovo sigurno je to bio jedan od razloga zašto su se Stefany Hohnjec, Nives Drpić, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman i Neven Ciganović okupili u zagrebačkom šoping centru Cascade. U prepoznatljivim šarenim majicama pokazali su se i Nikolina Pišek koja je i ovoga puta bila nerazdvojna od svog partnera Kristijana Curavića.

Stefany istakla novu liniju, Doris Vrečko bujno poprsje

Iz brenda čije majice, kape, jakne i dječju odjeću krase crteži poput tetovaža stoji ime dizajnera Christiana Audigiera koji je zanat pekao u mnogim modnim kućama urbane mode poput Eagle Outfittersa, Diesela, Lee-a, Levi's-a, Kookaia i Naf Nafa, nakon čega se priključio timu dizajnera kompanije Von Duch.

Nives Drpić: Za utjehu je potrebno malo seksa

Kome najbolje pristaje odjeća koje se ne bi posramila niti najžešća modna bajkerica, procijenite sami!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju