Šareni crteži koji podsjećaju na tetovaže prepoznatljiv su motiv modnog dizajnera Eda Hardyja. Jedna od njegovih najvećih obožavateljica je Madonna kojoj će se po svemu sudeći pridružiti i naši celebovi

U Hrvatsku je stigao još jedan brend koji na svojim tijelima ponosno nose mnogi celebrityji. Riječ je o Ed Hardyju by Christian Audigier u čijim se majicama između ostalih redovito pojavljuje i pop kraljica Madonna.

Gotovo sigurno je to bio jedan od razloga zašto su se Stefany Hohnjec, Nives Drpić, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman i Neven Ciganović okupili u zagrebačkom šoping centru Cascade. U prepoznatljivim šarenim majicama pokazali su se i Nikolina Pišek koja je i ovoga puta bila nerazdvojna od svog partnera Kristijana Curavića.

Stefany istakla novu liniju, Doris Vrečko bujno poprsje

Iz brenda čije majice, kape, jakne i dječju odjeću krase crteži poput tetovaža stoji ime dizajnera Christiana Audigiera koji je zanat pekao u mnogim modnim kućama urbane mode poput Eagle Outfittersa, Diesela, Lee-a, Levi's-a, Kookaia i Naf Nafa, nakon čega se priključio timu dizajnera kompanije Von Duch.

Nives Drpić: Za utjehu je potrebno malo seksa

Kome najbolje pristaje odjeća koje se ne bi posramila niti najžešća modna bajkerica, procijenite sami!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju