Hladno vrijeme od nas iziskuje pojačanu njegu kože cijelog tijela, a osobito lica. Većina žena može se složiti da tijekom zimskih mjeseci više pažnje posvećuju hidratizaciji i njezi kože lica koju isušuju hladnoća, ali i grijanje te duži boravak u zatvorenom prostoru. Ono što pomaže obnavljanju kvalitete kože i povećanju hidratizacije svakako su biljna ulja.

Potencijal biljnih ulja otkriven je još za vrijeme najstarijih civilizacija te su do danas ulja stekla reputaciju odličnih sastavnih dijelova svakodnevne njege. Ono u čemu biljna ulja čine veliku razliku svakako je čuvanje zdravlja kože. Za to su zaslužne visoke razine nezasićenih masnih kiselina, vitamina te drugih korisnih sastojaka. Zbog visoke razine prirodnih antioksidansa i omega masnih kiselina, ulja su se pokazala izrazito korisnima i u sprječavanju preuranjenih znakova starenja, ali i smanjenju kroničnih upala u organizmu. Na ovaj način ulja imaju terapeutska svojstva koja se, kroz oleoterapiju, prakticiraju stoljećima.

Upravo tijekom spomenutih zimskih mjeseci važno je njegovati kožu vrhunskim proizvodima. Ono u čemu vam biljna ulja mogu pomoći svakako je umirivanje kože te poboljšanje njene kvalitete i mekoće. Štite vašu kožu od slobodnih radikala i tako usporavaju proces starenja. Ulja se mogu koristiti i za masnu kožu, ali u tom slučaju je najbolje da se obratite stručnjaku koji će vas savjetovati i pomoći vam u kreiranju idealne rutine za njegu kože.

oleoTHERAPY biljna ulja objedinjuju sve navedeno kako bi pružili ono najbolje vašoj koži. Riječ je o 20 godina iskustva pretočenih u svaku bočicu od 11 ulja koja su dio njihovog asortimana. Ono što je zajedničko svim njihovim uljima je da su bogata nezasićenim masnim kiselinama te da obnavljaju, regeneriraju i hrane vašu kožu. Sami birate ulje koje odgovara vašem tipu kože ili problemu koji u tom trenutku imate budući da u tih 11 ulja svatko može pronaći pravi proizvod za svoj tip kože.

PR PR (Foto: PR)

Odlična karakteristika ovih ulja je i da se proizvode bez umjetnih boja, mirisa i parabena pa ih to čini pogodnima i za osjetljivu kožu te su proizvedena od 100% prirodne sirovine s visokim udjelom koncentriranih aktivnih sastojaka.

Sezona sve nižih temperatura je već počela, a ulja argana, badema, jojobe, nevena, divlje ruže i ricinusa zimski su favoriti. Svako od navedenih ulja ima posebna svojstva kojima terapeutski djeluju na vaš tip kože, a sada dolaze i u novom elegantnom pakiranju koje će vas sigurno privući na prvu. oleoTHERAPY proizvode možete pronaći u ljekarnama, trgovini Kemig u Bauerovoj 5 u Zagrebu, svakoj DM trgovini s ljekarnom, ali i na njihovoj web stranici, a dodatne zanimljivosti možete pronaći na njihovom Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju