Ponekad je “good hair day” sve što vam je potrebno za bolje raspoloženje, borbu s dnevnim izazovima i boost samopouzdanja. Nema toga što dobra frizura ne može napraviti boljim - od bitne prezentacije na poslu do svečanog eventa, kosa je zaštitni znak svake žene, kojim pokazuju kako se osjećaju, u kakvoj su životnoj fazi te otkrivaju da su samouvjerene. No, glavni preduvjet dobre frizure je zdrava i njegovana kosa, a upravo je to dio u kojem, kad je kućna njega u pitanju, mnoge žene imaju problema.

Zagrebačka hair stilistica Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice: kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste. “Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome”, kaže Barišić.

PR PR (Foto: PR)

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi, za personalizirano iskustvo sušenja, osjeća kosu dok je suši i čak 12 tisuća puta tijekom procesa regulira temperaturu kako bi rezultat bila maksimalno hidratizirana, sjajna i svilenkasta kosa.

“Kako bi kosa bila savršeno stilizirana, ona mora biti zdrava, a Philips SenseIQ se prilagođava svakom tipu kose, od kovrčavih preko gustih pa sve do blajhanih uvojaka, njeguje ih, zadržava vlagu u vlasima te ih štiti od oštećenja i pucanja”, otkrila je stručnjakinja za kosu. U prilog tome da je riječ o personaliziranoj njezi kose govore i pet različitih načina sušenja te tri nastavka pomoću kojih svatko može, u kućnoj radinosti, kreirati željenu frizuru. A najbolje je što se to može učiniti u rekordnom roku.

PR PR Foto: PR

Philips SenseIQ posebno će se svidjeti onima kojima je brzina ključna prilikom kreiranja frizure. Iako je maleno i lagano, sušilo je dizajnirano za snažan protok zraka, pa svaka žena može uživati u jednostavnijem i bržem sušenju svoje kose. Philips SenseIQ suši kosu 30 % brže tako da je u prosjeku potrebno oko tri do šest minuta do savršeno stilizirane kose, neovisno o tome o kojem se tipu kose radi.

PR PR (Foto: PR)

Zbog napredne tehnologije i korištenja umjetne inteligencije, Philips SenseIQ sušilo prilagodit će se baš svakoj kosi i njegovati je na odgovarajući način kako bi izgledala točno onako kako želite, i to za samo nekoliko minuta.

Kosa je modni asesoar koji nikad ne skidate, pa zašto joj ne biste pružili personalizirano beauty iskustvo s ovim sušilom i učinili je vašim glavnim adutom. Više nemojte pristajati na kompromis između zdrave i sušilom savršeno stilizirane kose jer uz Philips SenseIQ možete imati oboje. Budite sjajne, neukrotive i uvijek jedinstvene uz Philips!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju