Naša koža zaslužuje najbolju njegu, a ruke, koje su često izložene suncu, vjetru i moru, zahtijevaju i poseban pristup u njezi te bismo im trebali priuštiti dodatne rituale njege. Posebnu pažnju treba posvetiti koži na rukama koja je izuzetno tanka i veoma će brzo pokazati znakove zanemarivanja, pogotovo kod vrhunskih sportaša, kod kojih je ta koža izložena još ekstremnijim uvjetima. Osjećaj iznimne njege i snagu dragocjenih biljnih ulja prepoznao je i hrvatski olimpijac, osvajač srebrne medalje u veslanju, Damir Martin.

Damirove su ruke svakodnevno izložene velikim naporima, jer su mu najvažniji alat za sport kojim se bavi. Često mu neki dijelovi kože na rukama, koji su posebno izloženi, otvrdnu.

Zbog toga je Dr. Hauschka krema za ruke puna visokokvalitetnih biljnih ulja jojobe i badema u suradnji s pčelinjim voskom najbolji izbor za njegu isušene kože ovog vrhunskog sportaša, dok odabrani ekstrakti ljekovitih biljaka kao što su bjelodan i mrkva, potiču obnovu kože i zaliječit će manje ozljede do kojih dolazi na treninzima i natjecanjima.

Nanošenje kreme za ruke nije samo ritual njege, već i prilika da se na nekoliko minuta udaljite od užurbane svakodnevice i posvetite samo sebi.

Revitalizirajući bryophyllum (Kalanhoa) i spojevi iz korijena sljeza, koji potiču regulaciju vlažnosti, ključni su za uspjeh Dr. Hauschka kreme za ruke. Suhe i ispucale ruke već nakon nekoliko minuta transformiraju se u mekane i glatke ruke koje možete s ponosom pokazivati.

Upravo kako bi ruke ostavile najbolji dojam na sve koje susrećete, Dr. Hauschka preporučuje svakodnevno korištenje Kreme za ruke iz svoje kolekcije, koja je posebno osmišljena kako bi od prvog nanošenja hranila, hidratizirala i revitalizira suhu, ispucalu i osjetljivu kožu ruku.

Jednostavni Dr. Hauschka tretman za baršunaste ruke
Nanošenje kreme za ruke nije samo ritual njege, već i prilika da se na nekoliko minuta udaljite od užurbane svakodnevice i posvetite samo sebi. Masažom prstiju i šake, kojom nanosite kremu, osim što njegujete kožu ruku, ujedno i opuštate cijelo tijelo. Nakon nanošenja kreme na koži ostaje samo baršunasti osjećaj njegovane kože, bez ljepljivog ili masnog filma.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju