U New Yorku se od 7. do 13. rujna održao Njujorški tjedan mode, a osim revija veliku pažnju i ovaj put su privlačile street style kombinacije.

Elegantni Njujorčani i njihovi gosti posjećivali su revije i ostale modne događaje i zabave te za te prilike slagali fantastične modne kombinacije.

Iako su modne piste te na kojima se postavljaju budući trendovi, ulična moda mnogima je omiljeni izvor modne inspiracije, a na ulicama Velike jabuke nije je nedostajalo.

Mi smo ovaj put stavili fokus na street style kombinacije koje su nosive svaki dan i u raznim prigodama. Obratili smo pažnju na dame u modnim izdanjima u kojima se možemo zamisliti na poslu ili na druženju s prijateljicama.

Neki od komada od kojih su složene ove kombinacije sigurno se već nalaze u vašem ormaru. Traperice, plisirana suknja, crno odijelo, bijela košulja... sve tu to svevremenski odjevni komadi koje često viđamo i na hrvatskim ulicama.

U nastavku teksta izdvojili smo pet izdanja s ulica New Yorka koja su nosiva svaki dan, a za sve dame koje bi ih rado rekreirale zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili komade pomoću kojih je moguće složiti kombinacije nalik ovima s ulica modne metropole.

1. Bijela košulja + crne hlače

Kombinacija s bijelom košuljom i crnim hlačama Kombinacija s bijelom košuljom i crnim hlačama (Foto: Profimedia/Internetske stranice proizvođača)

Njujorški street style: Kombinacija s bijelom košuljom i crnim hlačama C&A, 17,99 eura &OtherStories, 69 eura Polene, 350 eura +2 Massimo Dutti, 79,95 eura

2. Crno odijelo

Kombinacija s crnim odijelom Kombinacija s crnim odijelom (Foto: Profimedia/Internetske stranice proizvođača)

Njujorški street style: Kombinacija s crnim odijelom Zara, 49,95 eura Zara, 29,95 eura Sinsay, 6,99 eura +2 Deichmann, 49,99 eura

3. Midi haljina + zlatne čizme

Kombinacija s midi haljinom i zlatnim čizmama Kombinacija s midi haljinom i zlatnim čizmama (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Njujorški street style: Kombinacija s midi haljinom Valentino, 113 eura Raid, 62,45 eura Minus (Zalando), 60,50 eura +1 Kombinacija s midi haljinom i zlatnim čizmama

4. Kožnati kaput + traperice

Kombinacija s kožnatim kaputom i trapericama Kombinacija s kožnatim kaputom i trapericama (Foto: Profimedia/Internetske stranice proizvođača)

Njujorški street style: Kombinacija s trapericama Mustang (Europa92), 89,99 eura Na-kd, 134,95 eura Bershka, 17,99 eura +2 Reserved, 69,99 eura

5. Sako + plisirana suknja

Kombinacija sa sakoom i plisiranom suknjom Kombinacija sa sakoom i plisiranom suknjom (Foto: Profimedia/Internetske stranice proizvođača)

Njujorški street style: Kombinacija sa sakoom i plisiranom suknjom H&M, 20,99 eura Massimo Dutti, 169 eura Mango, 99,99 eura +2 Arket, 19 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju