Na Njujorškom tjednu mode vidjeli smo najtoplije lice modnog svijeta. Modnom pistom prošetala je djevojčica koja boluje od raka, počasna gošća dizajnera Naeema Khana

Modni dizajner Naeem Khan nije dvojio ni trena kada ga je njegova stilistica Mary Alice Stephenson pitala bi li ostvario želju 11-godišnjoj Trinity Faith Moran, djevojčici oboljeloj od raka kojoj je bio san prošetati pistom i nositi haljinu njenog najdražeg dizajnera.

Djevojčici Trinity Faith Moran koja boluje od raka ostvario se san da prošeta pistom u haljini svog najdražeg dizajnera Naeema Khana

Trinity se, uz potporu organizacije Make-A-Wish Foundation, želja ostvarila na Njujorškom tjednu modu gdje je u srijedu bila najveća zvijezda modne revije Naeema Khana te je pistom prošetala u prekrasnoj crvenoj haljini. Ali ne samo da je Trinity nosila reviju nego je i pomogla dizajneru da kreira njenu haljinu sašivenu od istog materijala kao i ostatak raskošne Khanove kolekcije za jesen 2016. godine.


'Trinity obožava modu. Naeem ju je slušao i počeo crtati skicu. Zajedno su nacrtali tri različite kreacije i razgovarali što bi joj najbolje stajalo. Takvo nešto nismo mogle sanjati ni u najluđim snovima', ispričala je Trinityna mama za The Hollywood Reporter. Trinity i Khan na kraju su izabrali crvenu haljinu princess kroja ukrašenu predivnim vezom u kojoj je Trinity izgledala poput male kraljevne.

Trinity je lani dijagnosticiran rijedak oblik raka te će za par tjedana ići na operaciju. Ostvarenje želje da prošeta pistom u haljini stvorenoj za princeze, sigurno smo, pomoći će ovoj hrabroj djevojčici da pobjedi bolest.
 


Osim svojim velikim srcem, američki modni dizajner Naeem Khan javnost je na Njujorškom tjednu mode osvojio i novom kolekcijom očaravajućih haljina koje možete pogledati u foto galeriji.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju