U Noći vještica možete postati tko god želite jer ideja za kostimiranje je bezbroj. Dakle, samo pustite mašti na volje i dobro se zabavite, a u odabiru kostima inspirirati se možete i s naše tri ideje, odnosno odjevne kombinacije koje možete jednostavno složiti, a neke komade možete nositi i ostatak godine, a ne samo na Halloween

1. Žena mačka
Želite li da se od vašeg seksepila na Noć vještica drugima zavrti u glavi, onda je kostim Žene mačke krojen baš za vas. Uz uski "mrnjau" kostim nepogrešivo će stajati ultra trendi čizme iznad koljena s visokom potpeticom, crne kožnate rukavice i crna kožnata jakna. Ne zaboravite i rajf s mačjim ušima i crveni ruž, a mačje brkove lako ćete nacrtati pomoću crne olovke za oči. Tako kostimirani spremni ste osvojiti noć i zavesti koga god želite. Mijau!

Budite sigurni da ćete u kostimu vražice podići temperaturu na svakom Halloween tulumu

2. Crna udovica
Noć vještica voli mračne i tajnovite likove, a tko u ženskom svijetu bolje odgovara tom opisu od Crne udovice? Lik i ne baš tako ucviljene udovice čiji muževi odlaze jedan za drugim u nekim čudnim okolnostima, postanite uz pomoć crnih hlača koje se lagano šire prema dolje, crne polu dolčevite, crnih gležnjača na robusnu petu i crnog šešira. Izaberite nakit ukrašen vama najdražom životinjom, paukom, a kao dio make up-a predlažemo ruž boje crnog vina i umjetne trepavice u obliku šišmiša. Samo ih dobro pričvrstite kako ne bi otpale dok lijete sve te silne suze za "voljenim" muškarcima.

3. Vražica
Budite sigurni da ćete u kostimu vražice podići temperaturu na svakom Halloween tulumu. Ključni komadi ovog vrućeg kostima su uske hlače od umjetne ili prave kože, rajf s crvenim rogovima i crveni rep. Upotpunite ga dužom crnom majicom, crvenim štiklama i crnom kožnatom jaknom. Usne istaknite crvenim ružem, nabacite pakleni smiješak i spremni ste za najluđu noć u godini!

U foto galeriji pogledajte tri kombinacije koje vam predlažemo na Noć vještica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju