Najgore što se može dogoditi stilistu na nekom važnom događanju jest da klijenticu odjene u haljinu koju je odabrala još jedna žena. Ovakav scenarij zbio se i na prošlogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada CMA.

Galerija Mnoge slavne dame zaljubile su se u plavu Balenciaginu haljinu iz nove kolekcije Kelsea Ballerini u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Mackenzie Porter u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA +1 Kim Kardashian u Balenciaginoj haljini na partyju Vanity Faira

Pjevačica Mackenzie Porter prošle je godine prvi put prošetala crvenim tepihom dodjele nagrada Country Music Associationa u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. Ne čudi stoga što je željela zabljesnuti.

Glazbenica u dobi od 32 godine pojavila se u Balenciaginoj haljini u upečatljivoj neonski plavoj boji, s koje je teško skrenuti pogled.

Mackenzie Porter u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Mackenzie Porter u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA (Foto: Profimedia)

I to ne bi bilo ništa čudno da i Kelsea Ballerini nije nosila istu haljinu na istom crvenom tepihu.

Očigledno je da su se obje pjevačice zaljubile u dugi pripijeni model haljine sa šlepom i otvorenim leđima koje je pariška modna kuća predstavila u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine.

Kelsea Ballerini u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Kelsea Ballerini u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA (Foto: Profimedia)

Iako su odvojeno pozirale na crvenom tepihu, teško je bilo ne primijetiti da su odabrale istu haljinu.

I dok je Kelsea odabrala model s ugrađenim rukavicama, Mackenzie je nosila model bez njih. Obje su se odlučile za cipele s povišenim potpeticama, ali i za decentne naušnice.

Kim Kardashian u Balenciaginoj haljini na partyju Vanity Faira Kim Kardashian u Balenciaginoj haljini na partyju Vanity Faira (Foto: Profimedia)

Balenciaginu plavu haljinu prva je u javnosti nosila Kim Kardashian, i to na prošlogodišnjem oskarovskom partyju Vanity Faira.

10 dokaza da plus-size žene mogu izgledati poput Catherine Middleton i drugih slavnih žena Katie Sturino posudila je modnu kombinaciju od Catherine Middleton Chrissy Teigen i Katie Sturino Blake Lively i Katie Sturino +7 Miley Cyrus i Katie Sturino

Stilizirala ju je baš kao i model na modnoj pisti – s crnim kožnatim čizmama i sunčanim naočalama.

Što kažete? Kome haljina najbolje stoji?

Tko najbolje nosi plavu Balenciaginu haljinu iz kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine?

glasova:

Balenciagina haljina iz kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine Balenciagina haljina iz kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju