Ima li išta slađe od bratske ljubavi? Riječ je o posebnoj vezi koja je drugačija od bilo čega drugoga na svijetu. Nekad je slatka, nekad nježna, ali uvijek je dinamična.

Pokazala je to i noćna snimka baby kamera u jednom američkom domu u Santa Monici, koja je postala pravi viralni hit na društvenim mrežama.

Snimka pokazuje dvoje mališana – Vivi i njezina starijeg brata Levija, koji dijele istu sobu. I dok Vivi spava u dječjem krevetiću, njezin brat ima svoj pravi "odrasli" krevet.

Sestra i brat Potvrdili znanost i život: 10 stvari zbog kojih su braća zakon

Usred noći razbuđena djevojčica odluči da želi spavati sa svojim starijim bratom. Zazove ga sa željom da joj pomogne izaći iz krevetića, objasni mu da joj privuče stolac kako bi se mogla samostalno spustiti i doći do njega.

No kad stane na pod, shvati da je u kinderbetu zaboravila svoju dekicu i lutku s kojom uvijek spava. Iako ga njezina zbunjenost dobro nasmije, Levi zna točno što treba napraviti u tom trenutku, a Vivi mu ne zaboravi za to zahvaliti.

Pogledajte video do kraja i otkrijte zašto je noćni nestašluk ove sestrice i brata postao viralni hit s više od milijun lajkova te rastopio srca mnogih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju