Kako bismo vam ponudili najbolje štivo za ljetne vrućine, predstavit ćemo izbor najnovijeg bloga posvećen ljepoti čitanja knjiga - 'Čitaj knjigu'. Uz ove ćete se preporuke ponovno zaljubiti u čitanje ili napokon započeti ljubav prema svijetu prepunom ljubavi, humora i intriga i budućih dobrih prijatelja.

Ovo je luda knjiga. Totalno me obuzela.
U New Yorku je nestala 'slavna' Ashley De Rouin – njen otac je poznati i kontroverzni filmski režiser Stanislas Cordova. Nakon par dana Ashley je nađena mrtva u jednom napuštenom skladištu na Manhattenu. Svi tvrde da je počinila samoubojstvo.

Ash, kako su je zvali, bila je najljepša djevojka u New Yorku, talentirana pijanistica, najljepše dijete ikad. S trinaest godina je svirala klavir kao da je proživjela šest života.

Napeto, odlično koncipirano i neodoljivo podsjeća na Larssona.

Što se zaista dogodilo otkriva pomalo opsjednuti novinar Scott McGrath , a u privatnoj istrazi mu se pridružuju neobična djevojka Nora i lucidni drogeraš Hopper koji je također opsjednut sa Ashley.

Napeto, odlično koncipirano i neodoljivo podsjeća na Larssona.

'Noćni film' postmodernistički je triler digitalnog doba koji je 2013. osvojio nagradu Shirley Jackson.

Premda se žanrovski može svrstati u psihološki triler, riječ je o djelu vrlo složene strukture, koje se uvelike oslanja na izvantekstualne elemente koji čitanje pretvaraju u multimedijalnu avanturu. Više od stotinu poglavlja izmjenjuje se s izmišljenim dokumentima svih vrsta: pseudooriginalnim fotografijama, policijskim izvješćima, zdravstvenim kartonima, satelitskim kartama, novinskim reportažama i intervjuima.

Ovu knjigu morate čitati!!!!!!!!!!

blog Čitaj knjigu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju