Konturiranje lica, sve popularnija metoda šminkanja možda naizgled djeluje vrlo komplicirano i kao nešto što oduzima puno vremena, no prava je istina da konturiranje lica može postići svatko i to zahvaljujući setu ovalnih make up četki za konturiranje Noelle

Lijepo dizajnirani kistovi pomalo vintage izgleda vrlo su praktični i konačno su dostupni na hrvatskom tržištu. Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, a dizajn je istovremeno retro i elegantan zbog čega je izuzetno lagano nanošenje make upa.

Noelle set se sastoji od pet četki različite namjene. Najveća ovalna četka idealna je za ravnomjerno nanošenje tekućeg i kremastog pudera. Korištenjem ove četkice konačno se mogu izbjeći beauty katastrofe - mrlje od pudera na licu i sitne bore u kojima se nakuplja višak make-upa.

Set od pet ovalnih četki jamac je uspješnog konturiranja i prirodnog, a istovremeno i profesionalnog make upa

Druga, nešto manja četkica, služi za tamno konturiranje i nanošenje rumenila, a idealna je za nanošenje rumenila u kuglicama.

Svjetliji tonovi odnosno korištenje highlightera s Noelle ovalnom četkicom jednostavno je i osigurava prozračne i svijetle tonove bez mrlja na licu. Dva najmanja kista idealna su za stavljanje 'točke na i' besprijekornog izgleda. Uskom četkicom nanosi se sjenilo ili 'eyeliner' dok se malim okruglim aplikatorom mogu prekriti podočnjaci i ravnomjerno našminkati usne.

Set od pet ovalnih četki jamac je uspješnog konturiranja i prirodnog, a istovremeno i profesionalnog make upa. U posljednje vrijeme, brojne su beauty blogerice, ali i profesionalni vizažisti otkrili tajne dobrog konturiranja. Noelle set četkica za konturiranje dostupan je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 149,90 kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju