Idealno je vrijeme za početi s tretmanom trajne depilacije, a gdje je bolje napraviti taj tretman nego u centru Nomas Vello, svjetskom broju jedan u svijetu depilacije. Milijun zadovoljnih korisnika u preko tisuću salona u svijetu odobrilo je ovaj bezbolan tretman za žene i muškarce koji je od sada dostupan i u Hrvatskoj

Centar Nomas Vello, prvak u svijetu depilacije s milijun zadovoljnih korisnika, otvorio je svoja vrata i u Hrvatskoj. Bezbolan tretman trajne depilacije koji garantira glatku kožu bez dlačica u zagrebačkom salonu Nomas Vello isprobala je i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković koja je ujedno i zaštitno lice kampanje Nomas Vello Hrvatska.

Saloni Nomas Vello u Zagrebu i Rijeci svim klijentima nude besplatan probni tretman

Uz tretman trajne depilacije Maju je oduševio tretman lica, jedinstvena metoda ultrazvučnog čišćenja lica i led terapija koja potiče proizvodnju kolagena i elastina, osvježava izmučenu kožu lica nakon ljeta te izjednačava ten.

Trajno uklanjanje dlačica važno je kako za žene tako i za muškarce, osobito za sportaše, ali i za sve one kojima je kultura tijela bitna. U ponudi centra su i najnovije laserske tehnologije za njegu kože protiv starenja, izbjeljivanje zubi te uklanjanje celulita s vidljivim rezultatima od prvog tretmana.

Centar Nomas Vello svim klijentima nudi besplatan probni tretman. Prije tretmana provjerava se zdravstveno stanje klijenta, nudi se detaljno objašnjenje tretmana, a prvi tretman radi se na manjem dijelu kože uz podršku vrhunskih stručnjaka.

Do 10. listopada iskoristite posebnu ponudu u kojoj po cijeni tri dobijete četiri tretmana (1.350 kuna). Salone Nomas Vello potražite u Zagrebu na adresi Vlaška 58 i u Rijeci na adresi A. Manzoni 4b.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju