Jeste li znali da se veličina grudnjaka u prosjeku promijeni devet puta u ženskom životu? Ovaj broj ovisi o tome hoće li žena biti majka, ali i koliko će joj varirati težina tijekom odrastanja i poznoj dobi.

Galerija Bralette grudnjak Palmers bralette, 225 kn Tezenis bralette, 97 kn +5 Zara bralette, 179,90 kn

Nakon što se svijet suočio s pandemijom koronavirusa, mnogo se toga promijenilo u našim životima. Mnogi su počeli raditi od kuće što je okrenulo naglavačke svakodnevnu rutinu, ali i odjeću koju nosimo.

Poslovna odijela, fine bluze i elegantne haljine zamijenili smo s ugodnim trenirkama i pamučnim majicama. Promijenila se i vrsta donjeg rublja koje nosimo.

Više od 60 posto žena promijenilo je način na koji kupuje grudnjake nakon lockdowna,
kaže Tanya Robertson, osnivačica Woomenhooda, internetske trgovine za prodaju donjeg rublja.

I dok su neke žene bile spremne u potpunosti zaboraviti na grudnjak, drugima je bila još uvijek važna potpora za grudi. Baš zato je mekani bralette grudnjak bez žice postao najpopularnija vrsta grudnjaka nakon korone.

Oysho bralette, 149,90 kn Oysho bralette, 149,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Žene su shvatile da imaju više izbora u pronalasku komada koji odgovaraju njihovoj osobnosti, dodaje Tanya Robertson. S bralette grudnjacima, naime, postoji različite vrste potpore i pokrivenosti ovisno o tome kakav model birali.

Iako se u ovom tipu grudnjaka bez žice bolje osjećaju žene manjih grudi, mogu ih nositi dame svih veličina.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko mekanih bralette grudnjaka bez žice za žene različitih veličina grudi.

Nosite li bralette grudnjake bez žice?

glasova:

H&M bralette, 75 kn H&M bralette, 75 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju