Činjenicu da je Sofia Vergara velika ljubiteljica visokih potpetica više ni ne treba isticati. Njezini obožavatelji dobro znaju da se na prste dvije ruke mogu nabrojiti prigode u kojima je nosila obuću s ravnim potplatima.

Iako visinom od 170 centimetara premašuje brojne slavne kolegice, Sofia i dalje voli efekt produživanja figure koju joj pružaju modeli obuće s visokim potpeticama.

Često je viđamo i u takozvanim neboderkama, modelima s punom platformom. Upravo je takve sandale nosila prilikom posljednjeg odlaska u kupovinu.

Uz poderane traperice i crnu bluzu predivna 49-godišnja Kolumbijka kombinirala je sandale otvorenih prstiju s vrtoglavom platformom. Model u smeđoj boji ukrašen je zlatnim zakovicama koje se nalaze na remenčiću i stražnjem dijelu sandale.

Modele sandala s visokom punom platformom modni znalci otpisuju iz sezone u sezonu, ali bez obzira na to njihova popularnost među ženama i dalje ne pada.

Sandale s punom platformom...

glasova:

Ništa čudno s obzirom na to da ih mnoge dame nazivaju najudobnijom alternativom klasičnim cipelama s visokim potpeticama. Za razliku od njih, pune platforme znatno su stabilnije i lakše je u njima hodati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju