Iako su uvijek poželjne, trenirke su posljednjih nekoliko sezona postale jedan od najtraženijih odjevnih komada. Odavno nisu rezervirane samo za sportske aktivnosti jer su ih trendseterice prisvojile i za ostale prigode te ih počele nositi u kombinaciji sa štiklama, sakoima i elegantnim torbama.

Trenirke su i dalje najpopularnije kod kuće. Obožavamo ih jer su udobne i nadasve praktične. Ujutro je najlakše navući na sebe omiljen model savršen za sve što moramo obavljati u svojem domu, ali u njemu ćemo također bez problema izjuriti van kako bismo otišli do trgovine.

Jasno je da trenirke jednostavno nemaju konkurenciju po pitanju udobnosti i parirati im mogu eventualno tajice. Kada su u pitanju krojevi, žene se trenutno dijele u dva tima. Jedne preferiraju predimenzionirane modele, a druge ih izbjegavaju i posežu za uskim trenirkama.

Timu ljubiteljica širokih trenirki pripada i Jennifer Lopez. Slavna 52-godišnjakinja u posljednje vrijeme ne skida sa sebe upravo predimenzionirane modele.

U jednom takvom stigla je i u losanđeleski glazbeni studio na snimanje. Uz bijele tenisice i torbicu modne kuće Hermes nosila je široki model u predivnoj kraljevskoj nijansi plave boje.

I dok neke žene od trenirke žele samo udobnost i ne zanima ih vizualan efekt ili završni dojam koji ostavlja široki model, ostatak će ipak prije posegnuti za užim varijantama koje više laskaju figuri.

Trenirka mora biti...

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju