Notes of Zagreb predstavio je tri nova 'zagrebačka' mirisa koji će uljepšati i zamirisati vaš dom. Ovi mirišljavci inspirirani su i djelima Marije Jurić Zagorke

Tri predivna proljetna mirisa iz kolekcije Notes of Zagreb donijet će svježinu vašem domu.

'Secret of the Bloody Brigde', čiji je naziv nadahnut romanom 'Tajna Krvavog mosta' Marije Jurić Zagorke, miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Notes of Zagreb nudi i druge mirise za dom koji prizivaju Zagorku i svjetski luksuz.

Miris 'Secret of the Bloody Brigde' branda Notes of Zagreb nadahnut je romanom 'Tajna Krvavog mosta' Marije Jurić Zagorke

Za one koji ne vole toliko jake cvjetne note u prvom planu, u ponudi je 'The Floral Square', koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine, te djeluje umirujuće. Proljeće u Notes of Zagreb donosi i nešto za ljubitelje svijeća.

'Le Jardine de Lenucci' prostor će obogatiti mirisima ruže i peonije, te pačulija koji svojom težinom i misterioznošću ublažuju intenzivni miris ruže, te ju čine profinjenijom i tanjom.


U ponudi branda Notes of Zagreb mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi su ujedno i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad.

Nit vodilja je ponuditi jedinstveni proizvod koji će kupce asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest. The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad) i The Well of Life (Zdenac života) samo su neki od naziva mirisa koji se mogu pronaći u trgovini Notes of Zagreb u Skalinskoj 2.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju