Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo) pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi šefa Nenada Komesa te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi. Morate probati i kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je još i bolja).
Finjak nas je i ove godine fino iznenadio svojim božićnim uređenjem (Foto: Caffe bar Finjak)
Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a za njih su ondje pripremili najslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.
Da bi sjedenje za visokim stolovima bilo posebno iskustvo, pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ručno oslikanim bačvama likom orašara, a ove godine gostima će društvo praviti i Finjakovi novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbreadovi, koji su tu kako bi svima uveseljavali blagdanske dane.
U zagrebačkom kafiću Finjak ponovno je zavladala najveselija božićna atmosfera (Foto: Caffe bar Finjak)
Sva hrana i piće iz Finjaka moći će se ponijeti doma, u ambalaži "to go" pa svi koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svoga doma, od ove godine to mogu.
Posjetite caffe bar Finjak u Vlaškoj 78 u Zagrebu, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće te najbolje emocije. Zajedno stvorimo prekrasne uspomene, kao i proteklih šest godina, jer ste upravo vi oni koji nas čine sretnijima i boljima iz godine u godinu, poručuju iz Finjaka.
Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica +1
Advent u Samoboru: Bogati program jednog od najposjećenijih i najveselijih advenata +2
Svoje goste pozivaju i da dijele uspomene i sretne trenutke na društvenim mrežama s hashtagom #božićnabajkaufinjaku, jer, kako kažu iz Finjaka, "vaše uspomene su i naše".
Došla je još jedna Finjakova božićna bajka (Foto: Caffe bar Finjak)