Nekako nam se čini da se advent nikad nije više iščekivao. Opet u punom sjaju provest ćemo najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji. Došla je još jedna Finjakova božićna bajka. Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih možete računati kad je riječ o dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Galerija Nova božićna bajka u Finjaku - 11 Nova božićna bajka u Finjaku - 13 Nova božićna bajka u Finjaku - 8 +9 Akademski kipar Denis Svirać ručno je oslikao bačve likom orašara

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo) pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi šefa Nenada Komesa te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi. Morate probati i kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je još i bolja).

Nova božićna bajka u Finjaku - 8 Finjak nas je i ove godine fino iznenadio svojim božićnim uređenjem (Foto: Caffe bar Finjak)

Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a za njih su ondje pripremili najslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje za visokim stolovima bilo posebno iskustvo, pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ručno oslikanim bačvama likom orašara, a ove godine gostima će društvo praviti i Finjakovi novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbreadovi, koji su tu kako bi svima uveseljavali blagdanske dane.

Nova božićna bajka u Finjaku - 3 U zagrebačkom kafiću Finjak ponovno je zavladala najveselija božićna atmosfera (Foto: Caffe bar Finjak)

Sva hrana i piće iz Finjaka moći će se ponijeti doma, u ambalaži "to go" pa svi koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svoga doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak u Vlaškoj 78 u Zagrebu, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće te najbolje emocije. Zajedno stvorimo prekrasne uspomene, kao i proteklih šest godina, jer ste upravo vi oni koji nas čine sretnijima i boljima iz godine u godinu, poručuju iz Finjaka.

Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica Adventski vijenac s čašama - 2 Adventski vijenac s čašama - 3 Adventski vijenac s čašama - 4 +1 Adventski vijenac s čašama - 1

Advent u Samoboru: Bogati program jednog od najposjećenijih i najveselijih advenata Advent u Samoboru - 5 Advent u Samoboru - 2 Advent u Samoboru - 3 +2 Advent u Samoboru - 4

Svoje goste pozivaju i da dijele uspomene i sretne trenutke na društvenim mrežama s hashtagom #božićnabajkaufinjaku, jer, kako kažu iz Finjaka, "vaše uspomene su i naše".

Nova božićna bajka u Finjaku - 12 Došla je još jedna Finjakova božićna bajka (Foto: Caffe bar Finjak)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju