Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju, koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu, radi se o kolekciji osnovnih, must-have komada podignutih na višu razinu.

Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće, zbog čega će imati dug vijek trajanja, istaknula je Iva.

Kako već samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na "essentials" komade nakita i “upgrade” komade nakita. "Essentials" komadi u novoj kolekciji suptilan su lančić od srebra "Minimal Venetian", tanka biserna ogrlica "Minimal Pearl" i dvije tanke narukvice istog stila. Idealni su za kombiniranje s ostalim nakitom iz ove ili neke druge kolekcije. To su čari jednostavnog nakita – savršeni su sami za sebe, a tako se lako stiliziraju s drugim nakitom čineći zanimljiv slojevit look.

U Essentials Upgrade kolekciji pojavljuje se prepoznatljiv isprepleteni motiv Ive Viljevac, ali u novom ruhu. Classic Infinite Hoops, Chunky Infinite Hoops, Fishbone Mini Hoops, Hammered Medallion i kruta Chunky Infinite narukvica svojevrstan su "upgrade" određenih komada iz prethodnih kolekcija dizajnerice. U novoj kolekciji našle su se i Mommy & Baby narukvice, medaljoni s inspirativnim natpisima: You are enough, Let it be i Enjoy the now.

Ostajem dosljedna minimalizmu, koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od dosad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija 'Infinite' kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade.

Omiljena dizajnerica mnogih Hrvatica prvi put se pojavljuje kao zaštitno lice vlastite kampanje i objašnjava:

Moj rad u potpunosti predstavlja mene. To sam ja, to je dio moje osobnosti, stila, vremena, truda i znanja. Drago mi je što sam se našla u još jednoj novoj ulozi, kojom ću se, nadam se, još više približiti svojim kupcima.

Kao idealan poklon samoj sebi ili svojim najdražima za Božić, novu kolekciju pronađite u dućanu u Petrinjskoj 33 i na online shopu www.ivaviljevac.com. Za inspiraciju kako kombinirati nakit istražite stilske prijedloge na Instagramu @ivaviljevac_jewelry.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju