Kvaliteta, kao i uvijek, zadovoljava najviše standarde te već godinama brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade i vrhunski materijali nikad ne izostaju.

Galerija Nova kolekcija brenda DeLight Nova kolekcija brenda DeLight Nova kolekcija brenda DeLight +6 Nova kolekcija brenda DeLight

Svaka će se žena složiti da je prava sreća posjedovati jedan idealan komad odjeće, nosiv u raznim prilikama. Radilo se o nekom užurbanom danu ili sasvim suprotno, o opuštenom vikendu, važno je imati svog saveznika koji nikada neće razočarati ili ostaviti na cjedilu, a u kojem će se svaka žena osjećati fenomenalno.

Upravo taj saveznik u obliku najpoželjnije haljine dolazi s potpisom hrvatskog brenda DeLight.

Fokus je kampanje haljina koja savršeno prati liniju tijela, a njezina moć stoji u tome što se poput kameleona prilagođava raznim izdanjima. Bila riječ o nekom svečanijem događanju, uz par lijepih štikli i komad upečatljivog nakita, moguće je izgledati ženstveno i senzacionalno.

Nova kolekcija brenda DeLight Nova kolekcija brenda DeLight (Foto: Franjo Matković)

Čak i ako je riječ o nekoj ležernoj varijanti i ravnoj obući, u toj haljini nemoguće je proći nezamijećeno. Kaput, sako, baloner, pa čak i kožna jakna, sve je dopušteno. Riječ je o vječnom komadu oko kojeg se poput idealne baze, gradi priča s bezbroj mogućnosti.

Kvaliteta, kao i uvijek, zadovoljava najviše standarde te već godinama brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade vrijedna je divljenja. Konkretno, tu kameleon haljinu čini sastav od čak 95 posto vune i 5 posto elastina, a podstavu 95 posto viskoze i 5 posto elastina. Dolazi u više divnih boja - roza, zelena, bež, plava, crna, crvena. Izbor je velik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Nova kolekcija brenda DeLight Nova kolekcija brenda DeLight (Foto: Franjo Matković)

Sama kampanja odiše pomalo retro vibeom, koji je već godinama neizbježan i zaista popularan, razigran i prilagodljiv.

Haljina je komad koji najmanje percipiram u dizajnu i proizvodnji, no ova je haljina komad u koji vjerujem jednako kao u naša odijela. Haljina koju sada predstavljamo upravo je ta haljina, koja poput DeLight odijela i kaputa, treba biti u ormaru svake žene i koja zaista pristaje gotovo svim građama ženskog tijela. Čvrsta tkanina daje dodatnu potporu i pravi power moment koji je divan dodatak samopouzdanju, dodaje Ivan Friščić, dizajner i vlasnik brenda DeLight.

Nova kolekcija brenda DeLight Nova kolekcija brenda DeLight (Foto: Franjo Matković)

15 jesenskih haljina u tako dobroj nijansi sive boje Melankolična siva bit će veliki jesenski hit Zara, 29,95 eura Mango, 39,99 eura +13 s.Oliver, 39,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju