Ecco, vodeća tvrtka u svijetu za inovativnu udobnu obuću za žene, muškarce i djecu, predstavila je kolekciju za proljeće/ljeto 2016. u trgovini Ecco u zagrebačkoj Ilici

Proizvođač obuće Ecco izgradio je svoj uspjeh na dizajnu i kvaliteti kože te inovativnoj tehnologiji. Uz iznimnu udobnost, visoku kvalitetu materijala i inovativni dizajn Ecco se nalazi u samom vrhu proizvođača obuće.

Kolekcija Ecco obuće za proljeće/ljeto 2016. ispunjena je cvjetnim uzorkom, savršenim nijansama i pastelnim bojama koji osvajaju na prvi pogled

Ovaj brend nudi odgovore na brojna pitanja pa čak i ono koje žene muči već dugi niz godina: kako uživati u modi visokih peta, a istovremeno se cijeloga dana osjećati udobno u cipelama. Tko ne vjeruje neka proba!

Filozofija ovog brenda je jednostavna, u njezinom središtu je - stopalo. Dok se drugi proizvođači obuće koncentriraju na cipelu, Ecco se koncentrira na stopalo i činjenicu da oblik i izgled trebaju slijediti funkcionalnost.

Sve ove značajke krase i kolekciju proljeće/ljeto 2016. Kolekcija je ispunjena cvjetnim uzorkom, savršenim nijansama i pastelnim bojama koji osvajaju na prvi pogled. Takav šaroliki asortiman koji kombinira stil i udobnost apsolutno ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih.

Novu Ecco kolekciju u trgovini u zagrebačkoj Ilici predstavila je glumica Nataša Janjić koja je i sama uživala razgledavajući proljetne modele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju