Nove torbice dizajnerice Mije Marić ukrašene su izmjenjivim metalnim pinovima koji predstavljaju dijelove vremenske mašine i određuju jedinstveno postavke za putovanje kroz vrijeme. Moguće je naručiti godinu u koju želite putovati, poseban datum i sat...

Clox Time Machine nova je kolekcija torbica dizajnerice Mije Marić.

Torbice su izrađene od 100 posto Napa kože, ukrašene izmjenjivim metalnim pinovima.
Pinovi, koji predstavljaju dijelove vremenske mašine, omogućuju vam da odredite jedinstvene postavke za putovanje kroz vrijeme.

Moguće je naručiti godinu u prošlosti ili budućnosti, u koju želite putovati, poseban datum i sat te ostale dijelove vremenske mašine poput postavki samoga motora.

Želite li više humanoidnu mašinu s kojom možete sve dogovoriti i koja vas sa smiješkom promatra, onda je tu Time Machine Robot. Svaka vremenska mašina je različita jer su pinovi ručno postavljeni, posebno za vas. Kad vam postavke dosade, možete ih sami zamijeniti.

Osim najnovijih torbica, iz radionice grafičke dizajnerice Mije Marić već sezonama dolaze popularne "cloxice" različitih modela - štikle, pumpsice, balerinke, sandale, ali i drugi proizvodi kao što su leptir-mašne. I svi su ukrašeni u potpunosti funkcionalnim satovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju