Novu kolekciju vjenčanica Ivana Alduka čini čak 24 haljine. Jednostavni, pročišćeni modeli koji prate liniju tijela ili pak oni raskošni, vezeni i efektni - kratak je to pregled nove kolekcije

Odlučiti se za idealnu vjenčanicu nije lako, a s obzirom na 24 nova modela koje predstavlja modni dizajner Ivan Alduk, taj zadatak postaje još teži, ali i ljepši.

'Novu kolekciju vjenčanica Ivana Alduka čini čak 24 haljine'

Ovom kolekcijom htio smo odati počast i pokazati divljenje svim onim ljubavnim pričama kojih smo moj tim i ja bili dio te svim onim ljubavnim pričama koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svima koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak – vjenčanje.

Baš kao što bi ljubav i trebala biti, oslobodio sam svoje vjenčanice nepotrebnog kiča i ostavio jednostavnu eleganciju i mirnoću materijala koji se u skladu s delikatnom čipkom i vezom savršeno nadopunjuje s udobnošću nošenja Alduk vjenčanica
, kaže Ivan Alduk.

Uz pomno odabrane materijale te ručne dorade, potpuno zadovoljstvo budućih mladenki ALDUK showroom jamči i unikatnošću svake vjenčanice koja se ostvaruje uz detaljne dogovore i probe.

Sretni smo kad vidimo da još ima ljudi koji ostaju nepokolebani tuđim zabranama i zaokretima u tišini te ostaju vjerni svojim emocijama i idejama kako je ljubav jedina stvar kojoj treba pristupiti potpuno iskreno i jasno, baš kao bijelo na crno, dodaje Alduk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju