Na početku nove modne sezone iz ateljea Ivice Skoke dolazi nova kolekcija vjenčanica, koja će ispuniti želje svih žena koje su u potrazi za raskošnim i romantičnim haljinama, koje krasi puno ručnog rada i prepoznatljiv couture potpis poznatog dizajnera

Ivica Skoko kreira vjenčanice za mladenke koje žele zablistati u punom sjaju i koje vole raskoš luksuznih materijala i bogatstvo detalja. Inspiraciju je i ovoga puta dizajner pronašao u romantičnoj i nostalgičnoj ljepoti koja je savršen odabir za poseban dan u životu svake žene inspiriran vintage stilom, Skoko je trendu minimalističkih vjenčanih haljina stao na kraj predstavivši kolekciju koja uz obavezne bijele vjenčanice donosi vjenčane haljine u nezaobilaznoj boji milenial pink, koja je oduševila modni svijet.

Uz ovu nesvakidašnju nijansu pastelno roze, Skoko predstavlja i glamurozne vjenčanice boje šampanjca. U širokoj paleti nijansi i boja, za ovu sezonu vjenčanja, mladenke mogu birati raskošne materijale poput svile, čipke, organdija, a poseban potpis svakoj vjenčanici daju ručno rađeni detalji.

Nova kolekcija vjenčanica ispuniti će želje svih žena koje su u potrazi za raskošnim i romantičnim haljinama, koje krasi puno ručnog rada i prepoznatljiv couture potpis poznatog dizajnera. Skoko kreira vjenčanice za mladenke koje žele zablistati u punom sjaju i koje vole raskoš luksuznih materijala i bogatstvo detalja.

Ovo je kolekcija koja nudi klasične krojeve midikrinolina u stilu Audrey Hepburn, dugačke krojeve sirena kroja sa šlepom od ručno vezene čipke, raskošne krojeve sa suknjom obogaćenom nebrojenim slojevima tila, a za one koje pripremaju zimsko vjenčanje, Skoko je kreirao haljine s naglašenim gracioznim rukavima.

DETALJI KOJI SPAJAJU TRADICIJU S ESTETIKOM MODERNE MLADENKE

Navikli smo uglavnom gledati bijele vjenčanice, ali i tu se trendovi mijenjaju, a to najbolje pokazuje ova kolekcija. Ima jako puno mladenki koji žele malo smjeliji odabir haljine pa žele boje ili nešto drugačije materijale, ali svima je zajedničko to da ta haljina mora biti posebna, jedinstvena i u skladu s karakterom žene koja ju nosi.

U ovoj kolekciji ima jako puno ručne dorade, uložili smo jako puno truda u detalje koji spajaju tradiciju s estetikom moderne mladenke, a kolekcija je toliko slojevita da nudi vjenčanice za one koje vole klasičnu eleganciju kao i za one koji vole vintage vjenčanice ili modernu eleganciju s detaljima kao što je til s točkastim uzorkom ili izvezenom čipkom, opisao je Ivica Skoko novu bridal-kolekciju.

Ljetni su praznici iza nas, a početak nove modne sezone pravo je vrijeme za odabir savršene vjenčanice. Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure koje će istaknuti ljepotu žene na pomalo dramatičan i glamurozan način. Nova kolekcija vjenčanica dostupna je u prodajnom salonu Ivice Skoke u Zagrebu, na adresi Vlaška 79.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju