Ljubav je jamstvo za nove priče, a ovo je priča o ljubavi prema detaljima, dizajnu i svečanostima života.

Galerija Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 7 Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 10 Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 9 +6 Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 8

Ukras za kosu postao je neizostavan detalj koji spaja želje, stil i osobnost mladenke.

Kako bi svečana frizura bila posebna, dizajnerica Irena Vučinić Ševarika i u novoj kolekciji donosi detalje koje ističu formu, oblikuju i naglašavaju.

Žana i Manuel Gjergjaj imali su vjenčanje u prirodi, sve dekoracije napravili su sami te su se sami i fotografirali uz pomoć kumova - 4 Vjenčanje od 1000 eura: Kako su Žana i Manuel organizirali svoju malu bajku s 30 gostiju

Vjenčanja na otvorenom izgledaju čarobno Vjenčanja na otvorenom: Najvažnije stvari za koje se morate pobrinuti na slavlju pod vedrim nebom

Bijela, ružičasta, boja pudera i zlatna osnovne su nijanse iz koje stvaramo raskošnu cvjetnu priču. Svaki je model poseban, bez obzira na vaš modni stil, privlači formom i novim elementima inspiriranim poljskim cvijećem, poručuje Irena.

U novoj kolekciji vjenčanih dodataka za kosu naglasak je na vjenčićima i obručima za kosu kojima se poručuje da je potpuno u redu biti princeza, barem i na jedan dan.

Također, posebna pažnju posvećena je pojedinačnim ukosnicama koje oduševljavaju jednostavnošću i pročišćenim formama.

Ženstvena, a opet tako posebna, i ova kolekcija stvorena je za moderne romantičarke koje žele biti primijećene i uživaju u igri trendovima.

Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 8 Ukrasi za kosu za mladenke koje žele biti primijećene - 8 (Foto: Gorana Blaževac)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju