Mjesecima se šuškalo da je Brad Pitt u vezi sa svojom prijateljicom Alijom Shawkat, američkom glumicom i umjetnicom.

Međutim, izgleda da je Alia čitavo ovo vrijeme uistinu bila samo Bradova prijateljica zahvaljujući kojoj je glumac uspio sakriti svoju pravu djevojku.

U studenom 2019. godine snimljen je s Alijom na koncertu reprea Kanyea Westa u losanđeleskoj dvorani Hollywood Bowl.

Nitko tada nije obraćao pažnju na djevojku koja je sjedila pored njega. Bila je to 27-godišnja njemačka manekenka Nicole Poturalski s kojom je glumac ovaj tjedan otputovao u Francusku, na svoje imanje Miraval.

Upravo se tamo 2014. godine oženio s Angelinom Jolie s kojom ga je i kupio, a nakon njihovog razvoda imanje je postalo kamen spoticanja jer su ga oboje željeli zadržati za sebe.

Krajem prošle godine pitanje vlasništva Miravala još uvijek nije bilo riješeno, ali s obzirom na to da Brad sada tamo odmara s novom djevojkom, postoji mogućnost da su napokon postigli sporazum i da je imanje sada službeno njegovo.

Kao što to obično biva kada najveći holivudski zavodnici pronađu novu ljubav, svi su se raspričali o Nicole koja je od Brada mlađa 29 godina.

Mnogi su komentirali kako zapravo poprilično nalikuje Angelini.

Brineta putenih usana i prekrasnih očiju uistinu ima neke sličnost s njom, ali neki su njezinu dvojnicu pronašli i u ruskoj manekenki Irini Shayk.

Nalikuje li Nicole Angelini?

glasova:

Kako god bilo, Brad i dalje ljubi ljepotice, a u galeriji provjerite koje su sve slavne dame proteklih desetljeća padale na njegov šarm.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju