Antonija Gogić novookrunjena je Miss Hrvatske koja će uskoro ponijeti i svoju prvu reviju –onu vjenčanih haljina domaće dizajnerice sa svjetskom reputacijom Martine Felja, a sve u sklopu petog po redu festivala Wedding Expo


Nova Miss Hrvatske, prelijepa Antonija Gogić, nosit će reviju Martine Felje na petom Wedding Expo-u. Nakon Lane Gržetić, Wedding City ovime nastavlja uspješnu suradnju s Miss Hrvatske.

Novookrunjena Miss Antonija nosit će u službenim nastupima haljine ovog poznatog megastorea. Suradnja započinje već ovog mjeseca na reviji Wedding Expo-a u Westgateu gdje će nova Miss nositi vjenčanice Martine Felje dizajnirane ekskluzivno za Wedding City.

Ova revija bit će dvostruki debi, budući da Martina Felja prvi put dizajnira vjenčanice, a Antonija Gogić prvi put nosi reviju kao Miss. Na modnoj pisti izlagat će još i brendovi Pronovias, Maggie Sottero i Ana Milani.

Svi zainteresirani mogu prisustvovati ovom događaju u sklopu sajma vjenčanja Wedding Expo koji se održava 17. do 19. listopada 2014. u Westgate Shopping Cityju. Ulaz je slobodan.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju